Hozzávalók /körülbelül 2 tepsi mennyiséghez/

  • 50 dkg  liszt
  • 50 dkg  ráma
  • 50 dkg  túró
  • 2 db. tojássárgája
  • Só (ízlés szerint)
  • Ezeket összemorzsolni…
  • 3 dkg.   élesztő

Pici langyos tej, pici cukor bele az élesztőt…

Ha feljött, csak az élesztőt leszedni a tetejéről és az előzőekhez adjuk. (A tej nem kell!!!)

Az összeállított lágy tésztát betesszük a hűtőbe 1 éjszakára.

Reggel kinyújtjuk a tésztát egy ujjnyira, lekenjük tojással, rá a reszelt sajtot, kiszaggatjuk a legkisebb pogi szaggatóval, és a tepsibe tesszük. Ott még hagyjuk egy kicsit kelni. Azután be a 175 fokosra előmelegített sütőbe, és  a sütőtől függően, légkeveréses módban kb. 15-20 perc és kész.

Jó étvágyat!