Navigare necesse est, vivere non est necesse.

Hónap: 2019 október

Megemlékeztünk elhunyt hadihajós bajtársainkról

2019. október 28-án, a Halottak Napja közeledtével hagyományaink szerint az Újpest, Megyeri úti temetőben emlékeztünk meg elhunyt hadihajós bajtársainkról. Ezúttal Buczkó László nyá. örgy. sírját koszorúztuk meg, a család képviselőinek jelenlétében, majd Tárnoki Győző posztumusz alhadnagy 1956-os hősi halottunk sírjánál róla, valamint Németh István és Farkas János posztumusz alhadnagyokról emlékeztünk meg a napokban gyönyörűen helyreállított síremléknél.
A felújítás ügyében Szente Imre tagtársunk járt el az illetékes hivataloknál.


Köszönet érte !

Hősi Halottunk síremlékének felújítása

Kedves Barátaim!

Örömmel jelentem, hogy sikerült megvalósítani Tárnoki Győző alhadnagy Hősi Halottunk síremlékének felújítását. A mult év Halottak napi megemlékezésünk alkalmával szembesültünk a síremlék elhanyagolt állapotával és ott a sírnál elhatároztuk, hogy a következő év Halottak napjára rendbe hozatjuk és “ünnepélyesen” felavatjuk.

Ez úton is szeretnénk köszönetet mondani Ganzler Ferencné Adrien őrnagy asszonynak a KIKNYP-ság Kegyeleti Részleg vezetőjének, aki igéretéhez híven intézkedett a síremlék felújítására.

Éves Program szerint Október 28-án 12.30-kor találkozunk a Megyeri úti Temető főbejáratánál majd a kegyelet virágaival ellátogatunk Buczkó László Bajtársunk és Tárnoki Győző Hősi Halottunk sírjához és emlékezünk.

Üdvözlettel

Szente Imre

Köszönjük WordPress & A sablon szerzője: Anders Norén